Mijn naam is Stephanie Nas (1979). Van een bewogen leven heb ik veel geleerd, ik ga ervan uit dat je leert van je ervaringen en je ( bijna ) altijd een keus hebt om het tij te keren. Met mijn "levenservaring" heb ik kracht en kwaliteiten opgedaan om anderen te helpen. Ik ben getrouwd, gelukkig en wij hebben samen 3 kinderen.

Het luisteren naar en helpen van vrouwen doe ik al sinds 1998. Tot juli 2011 werkte ik als zelfstandig verloskundige bij praktijk " Irene". Een verloskundige praktijk met een gemêleerde populatie vrouwen. Ik raakte echter arbeidsongeschikt en moest mijn toekomst in een mooi vak opgeven. Door tijdgebrek is er soms een tekort in de psychosociale begeleiding van de vrouwen in de verloskundige praktijk

Omdat ik veel energie haal uit mijn werk en van nature aan het leven een positieve wending wil geven, besloot ik mijn eigen vrouwen-coachingspraktijk te starten.

Het leven is niet maakbaar.

Echter persoonlijke groei en ontwikkeling is wel te regisseren. Iedereen komt in zijn leven voor moeilijke keuzes te staan die men " zelf " moet oplossen en soms voel je je daarin alleen. Wanneer je dat gevoel hebt, weet dan dat ik in ieder geval met je mee wil kijken.

Ik luister; zonder oordeel en met een open visie naar de persoon.