Mijn naam is Stéphanie Nas (1979). Van een bewogen leven heb ik veel geleerd, ik ga ervan uit dat je leert van je ervaringen en een keus hebt om het tij te keren. Met mijn "levenservaring" heb ik kracht en kwaliteiten opgedaan om anderen te helpen. Ik ben getrouwd, gelukkig en wij hebben samen 3 kinderen.

Het luisteren naar en helpen van vrouwen doe ik al sinds 1998. Tot juli 2011 werkte ik als zelfstandig verloskundige in een verloskundige praktijk. Helaas moest mijn toekomst in een mooi vak en maatschap opgeven wegens lichamelijke klachten. Door tijdgebrek is er soms een tekort in de psychosociale begeleiding van de vrouwen in de verloskundige praktijk.

Omdat ik veel energie haal uit mijn werk en zie dat het leven in deze maatschappij soms erg pittig kan zijn met een gezin, werk en alle 'ballen die we als vrouw, vaak de lucht in willen houden', besloot ik mijn eigen vrouwen coachingspraktijk te starten. Om zo bewustwording te kweken. En hen te leren dat de manier waarop ze 'eerder' omgingen met het leven, hen ver gebracht heeft alleen mogelijk niet meer 'passend' voelt. Dat 'anders' doen is niet altijd makkelijk. En hoef je dus niet alleen te doen.

Het leven is niet maakbaar.

Echter persoonlijke groei en ontwikkeling is wel te regisseren. Iedereen komt in zijn leven voor moeilijke keuzes te staan die men " zelf " moet oplossen en soms voel je je daarin alleen. Wanneer je dat gevoel hebt, weet dan dat ik in ieder geval met je mee wil kijken.

Ik luister; zonder oordeel en met een open visie naar de persoon.