Heb je als vrouw onplezierige ervaringen, gevoelens of problemen dan kun je bij mij terecht.

Ik volg je en help je een verlangen tot een project te maken. Intensief, spannend, leuk en vernieuwend. Zodat we met een voldaan gevoel en veel energie kunnen afsluiten.

Als jij je eigen (nog niet ontdekte) kwaliteiten en mogelijkheden wil gaan zien en onderzoeken help ik je om deze ook direct in te zetten. Dit kan je zelf; door goede zelfreflectie krijg je meer zelfkennis en ben je bewuster van je eigen kunnen.

Tijdens het coachingstraject leer ik je om zelf aan de slag te gaan zodat je zelfsturing wordt verbeterd en we samen toekomstgericht gaan werken. Zelfsturing kun je bevorderen door van je ervaringen te leren. Graag laat ik jou je nog niet ontdekte mogelijkheden en kwaliteiten zien. Als coach begeleid ik je, maar je zult het zelf moeten doen!

De reden waarvoor je bij mij komt kan erg verschillen. Eigenlijk kan het alles zijn wat er in het leven van een vrouw tussen de 20 en 45 speelt. Twijfel je of coaching bij je past? Je kunt me gerust mailen of bellen, dan kijken we er samen naar! info@stephanienas.nl of 0618807756